TERSHINE AUTONHOITOTUOTTEET
Tershine on ruotsalainen tuotemerkki, joka valmistaa korkealaatuisia autonhoitotuotteita ajoneuvojen ulko- ja sisäpuhdistukseen. Tershine on laaja kokemus autonhoidosta ja on nykyään yksi Ruotsin myydyimmistä.
TERSHINE AUTONHOITOTUOTTEET
Tershine asettaa tuotteilleen uskomattoman korkeat vaatimukset, jotta sinä käyttäjänä olisit todella tyytyväinen lopputulokseen ja heidän tuotteensa antavat jotain tavallisuudesta poikkeavaa kiiltoa.

UUTUUDET

Auto- ja ajoneuvojen hoito

Auton tai ajoneuvon (moottoripyörä, mönkijä, moottorikelkka, vene, kuorma-auto, traktori) asianmukainen hoito pidentää sekä ajoneuvosi käyttöikää että säilyttää sen arvoa. Meiltä löydät kaiken tarvitsemasi ajoneuvosi hoitoon. Suurin osa liasta on todellakin poistettavissa itse ja tuotteillamme voit myös tehdä maalisuojan itse. Katso videomme ja lue jokaisen tuotteen ohjeet huolellisesti, niin saat hyvän lopputuloksen.

Pesua helpottavat tarvikkeet

Pesussa ja puhdistuksessa onnistut huomattavasti paremmin, jos käytät laadukkaita tuotteita. Lisäksi pidät kulu alhaisina, joten säästät rahaa. Meillä on harjat, ruiskupumput sekä alkaliseen että öljypohjaiseen puhdistukseen jne.