Etusivu

TERSHINE AUTONHOITOTUOTTEET
Tershine on ruotsalainen tuotemerkki, joka valmistaa korkealaatuisia autonhoitotuotteita ajoneuvojen ulko- ja sisäpuhdistukseen. Brändillä on laaja kokemus autonhoidosta ja se on nykyään yksi Ruotsin myydyimmistä.
TERSHINE AUTONHOITOTUOTTEET
Tershine asettaa tuotteilleen uskomattoman korkeat vaatimukset, jotta sinä käyttäjänä olisit todella tyytyväinen lopputulokseen ja heidän tuotteet antavat jotain tavallisuudesta poikkeavaa kiiltoa.

Auto- ja ajoneuvojen hoito

Auton tai ajoneuvon (moottoripyörä, mönkijä, moottorikelkka, vene, kuorma-auto, traktori) asianmukainen hoito pidentää sekä ajoneuvosi käyttöikää että säilyttää sen arvoa. Meiltä löydät kaiken tarvitsemasi ajoneuvosi hoitoon. Suurin osa liasta on poistettavissa itse ja tuotteillamme voit myös tehdä pinnoitesuojan itse kotona. Katso videomme ja lue jokaisen tuotteen ohjeet huolellisesti, niin saat hyvän lopputuloksen.

Pesua helpottavat tarvikkeet

Pesussa ja puhdistuksessa onnistut huomattavasti paremmin, jos käytät laadukkaita tuotteita. Lisäksi pidät kulut alhaisina, joten säästät rahaa. Meiltä löytyy erityyppisiä harjoja, applikaattoreita ja ruiskupumppuja, sekä alkaliseen että öljypohjaiseen puhdistukseen ja paljon muuta.