Amplify – Wet Coat 500 ml

19,90 

AMPLIFY on keraaminen wet coat joka on 100% biologisesti hajoava. Ei sisällä PFAS, VOC ja on täysin ilman varoitusmerkkejä. Todella helppokäyttöinen ja antaa mahtavan vettähylkivän pinnan, kiillon ja suojan ilman mitään poppakonsteja. Toisin sanoen tuote joka suojaa ympäristöä ja sinua antamatta periksi suorituskyvystä. tuoksuu upeasti eksoottisilta hedelmiltä (vähä kuin Fanta Exotic). Toimii periaatteessa kaikilla materiaaleilla kuten esim. lakka, lasi, muovi, gelcoat, alumiini, kumi jne.

Koko: 500 ml

Tuotetunnus (SKU): 2135 Osastot: , ,

Kuvaus

Super helppo käyttää
1. Pese ajoneuvo kaikilla vaiheilla
2. Ruiskuta märälle pinnalle
3. Huuhtele pois huolellisesti
4. Pyyhi valinnaisella kuivausliinalla
5. Tiedämme, se on aivan mainio!

Huom! Voidaan käyttää myös kuivalle pinnalle quick detalilerina ja sen voi laimentaa suhtein 1:10, mutta koittakaa itse vähän niin tiedätte mikä sopii teille. Kaikki riippuu hieman siitä kuinka hyvä pohja on, jos teillä on ennestään meidän suojat pohjana kuten esim. Magnify – Coating, Refract jne. niin laimentaminen onnistuu hienosti.

Huom! Tuote on tarkoitettu käytettäväksi sellaisenaan, joten koittakaa mielellään itse mikä on teidän mieleen. Välttäkää suoraa auringonvaloa käyttäessänne (tämä pätee tietenkin kaikkiin ajoneuvonhoitotuotteisiin).
Vihje: Voit vapaasti seisoa hieman kauempana suihkuttaessa, niin se kuluttaa vähemmän tuotetta ja saat mukavamman levityksen.

Jos vasten kaiken ymmärryksen tuote jättäisi jonkunlaista hilsettä pintaan, niin sen voi helposti hinkata pois kun pyyhitte auton kuivausliinalla.

Etiketitön
Sisältää: Dimetikoni. Säilöntäaine: Sodium – Hydroksimetyyliglysinaatti.
Tuoksu: Parfyymi, Citral, Limonene, Linalool.

Lisätiedot

Paino 0,6 kg (kilogramma)