Ohjeet

Ohjeet

Auton tai ajoneuvon (moottoripyörä, mönkijä, moottorikelkka, vene, kuorma-auto, traktori) asianmukainen hoito pidentää sekä ajoneuvosi käyttöikää että säilyttää sen arvon. Suurin osa liasta on todellakin poistettavissa itse ja tuotteillamme voit myös tehdä pinnoitesuojauksen itse. Katso videomme ja lue jokaisen tuotteen ohjeet huolellisesti, niin saat hyvän lopputuloksen.

Alla on lyhyt kuvaus siitä, kuinka voit pestä auton ulkopuolelta ja antaa autonhoitotuotteiden ”tehdä työn”.

 1. Suihkuta autoon ovenkahvoista alapäin Dissolve kylmärasvan poistoaineella (tarvittaessa).
 2. Anna vaikuttaa 2-5 minuuttia, mutta älä anna kuivua pinnalle.
 3. Suihkuta koko auto laimennetulla Extract alkalisella rasvanpoistoaineella.
 4. Anna vaikuttaa 2-5 minuuttia, mutta älä anna kuivua pinnalle. Anna vaikuttaa pidempään kylmällä säällä.
 5. Huuhtele huolellisesti painepesurilla alhaalta ylöspäin.
 6. Pese auto käsin Purify S tai Purify S+ shampoolla ylhäältä alas pesuhanskalla.
 7. Huuhtele painepesurilla ylhäältä alas.
 8. Pyyhi auto hyvällä kuivausliinalla.
 9. Valmis, nauti puhtaasta autosta ja kauniista kiillosta :).
 1. Suihkuta Dissolve kylmärasvan poistoainetta, jos on öljyä, asfalttitahroja tai tiesuolaa. 
 2. Anna vaikuttaa 2-5 minuuttia ja hiero tarvittaessa siveltimellä.
 3. Suihkuta Relive tuotetta, joka poistaa jarrupölyn ja lentoruosteen.
 4. Anna vaikuttaa 2-3 minuuttia tai kunnes tuotteen väri muuttuu violetiksi. Äärimmäisen lian tapauksessa voit käyttää harjaa lian poistamiseen. Älä anna kuivua!
 5. Huuhtele painepesurilla.
 6. Viimeisenä vaiheena pese vanteet Purify S -shampoolla ja mikrokuituliinalla
 7. Pyyhi pois ja valmista on.
 8. Pinnoitesuojaa vanteet Magnify– tai Refractilla, niin on paljon helpompi pitää puhtaana.

Alla on lyhyt kuvaus, kuinka voit pinnoitesuojata auton ulkoisesti.

Ennen kuin laitat pinnoitesuojan autoon, tarkista että auto on todella puhdas

 1. Pese ajoneuvo erittäin perusteellisesti käyttäen kaikkia kemiallisia vaiheita, kylmärasvanpoisto, emäksinen, alkalinen ja lentoruoste.
 2. Valmistele pinta panel-wipe tuotteella ennen käyttöä (mieluiten meidän Prime), jotta pinnoitesuoja tarttuu kunnolla pintaan.
 3. Pinnoitesuojaa Refract Quick coatilla tai Magnify keraamisella pinnoitteella, katso alla.

Refract Quick Coat (kestää 1-2 kuukautta)

 1. Suihkuta Refract Quick Coat tuotetta autoon tai mikrokuituliinaan  ja levitä yhdelle paneelille kerrallaan.
 2. Anna vaikuttaa muutama sekunti ja pyyhi sitten tuote pois paneelista mikrokuituliinalla.
 3. Anna aineen (Refract) kovettua 12 tuntia ennen kuin viet sen tielle.
 4. Valmis, nauti puhtaasta autosta ja kauniista kiiltoa :).
 5. Jos haluat vielä lisätä kiiltoa, voit levittää kerroksen Apex+ tuotetta jälkeenpäin. Refactin täytyy kuitenkin kovettua ennen kuin teet tämän. 

Magnify ceramic coating (kestää 12-24 kuukautta)

 1. Levitä pieni määrä Magnifya mukana tulevaan mokkaliinaan ja levitä yhdelle paneelille kerrallaan.
 2. Anna vaikuttaa 3-5 minuuttia ja pyyhi tuote pois autosta mikrokuituliinalla.
 3. Anna tuotteen (Magnify) kovettua 12 tuntia ennen kuin viet sen tielle.
 4. Valmis, nauti puhtaasta autosta ja kauniista kiillosta :).
 5. Jos haluat vielä lisätä kiiltoa, voit levittää kerroksen Apex+ tuotetta jälkeenpäin. 

Auton pesu voi olla sekä helppoa että hauskaa, kun annat tuotteiden hoitaa työt. Alla on lyhyt kuvaus autonhoitotuotteistamme ja mihin niitä tulisi käyttää.

Relive on tehokas vannepuhdistusaine ja lentoruosteenpoistaja, jota käytetään lentoruosteen ja jarrupölyn poistamiseen vanteista ym.

Dissolve on aromiton kylmärasvanpoistoaine ja sitä käytetään poistamaan asfalttiroiskeet, terva tienpinnalta sekä öljy- ja bensiinitahrat. Tätä tuotetta tulee käyttää sellaisenaan ja se on hellävarainen muoville ja kumille (verrattuna muihin vastaaviin tuotteisiin).

Extract on erittäin tehokas ja supertiivistetty alkalinen rasvanpoistoaine ja sitä käytetään orgaanisen lian, kuten tiepölyn, siitepölyn, hyönteisten, homeen, saven ja rasvan liuottamiseen. Pitäisi käyttää esipesuna jokaisessa pesussa, jos haluat todella hyviä tuloksia. Huomautus! Tämä tuote tulee sekoittaa veteen: 5-15 % uutetta ja 85-95 % vettä.

Purify S on erittäin tehokas ns. ”keraaminen” shampoo, joka puhdistaa ja antaa aivan uskomattoman kiillon (Ruotsissa testi voittaja Teknikens Värld -autoshampootestissä).

Purify S+ on myös ”keraaminen” shampoo vihreän omenan tuoksulla. Puhdistuksen lisäksi Purify S+ antaa paljon ihanaa kiiltoa ja jättää suojakalvon, josta tulee erittäin vettä hylkivä.

Refract V2 – Ceramic Quick Coat on ns. keraaminen suihke, joka tarjoaa upean kiillon ja suojan (sis. UV) sekä paljon vedenhyljintää. Hyvä käyttää Purify S -pesun jälkeen.

Vision on metsämarjojen ja -hedelmien tuoksuinen lasinpesu, jota voidaan käyttää kaikille lasipinnoille. Se jättää tahrattoman ja kiiltävän pinnan.

Vision+ on sama kun Vision, mutta lisäksi jättää ikkunaan tehokkaan vedenhylkivän pinnan, joka auttaa pitämään ne puhtaana pidempään ja säästät pyyhkimiä ja näkyvyys paranee. 

Refined on öljypohjainen tuote, joka palauttaa renkaat ja muoviosat yhdellä kertaa. Se jättää taakseen kestävän suojakalvon, jotta renkaat ja muoviosat saavat takaisin alkuperäisen kiiltonsa.

APC – Interior Cleaner on erittäin tehokas yleispuhdistusaine, joka on ensisijaisesti tarkoitettu käytettäväksi ajoneuvon sisätiloissa. Sopii esimerkiksi tekstiileille, nahalle, Alcantaralle, muoville, kumille jne.

Apex+ on Quick Detailer, joka keskittyy maksimoimaan kaiken kiillon. Se luo uskomatonta lämpöä ja syvyyttä kaikenlaisiin lakkoihin, mutta erityisesti Refract- tai Magnify-pinnoitteen päälle levitettäessä kiilto näkyy eniten.

Apex on Quick Detailer/pikapesu, joka on erityisesti kehitetty kun haluat lisätä kiiltoa, eikä pesuvaihtoehtoja ole. Esimerkiksi rata-ajeluihin, ralliin, auto tapaamisiin, moottoripyörään, mönkijään jne.

Magnify – Coating on keraaminen pinnoitesuoja, joka on tehty kenen tahansa levitettäväksi aiemmasta osaamisesta riippumatta. Magnify jättää maagisen kiillon ja tarjoaa erittäin pitkäkestoisen suojan, joka kestää sekä kemikaaleja että luonnon elementtejä (12-36 kuukautta olosuhteista riippuen).

Tershine on ruotsalainen tuotemerkki, joka valmistaa korkealaatuisia autonhoitotuotteita ajoneuvojen ulko- ja sisäpuhdistukseen. Brändillä on laaja kokemus autonhoidosta ja on nykyään yksi Ruotsin myydyimmistä. Tershine asettaa tuotteilleen uskomattoman korkeat vaatimukset, jotta sinä käyttäjänä olisit todella tyytyväinen lopputulokseen ja heidän tuotteet antavat jotain tavallisuudesta poikkeavaa kiiltoa.

Autogloss.fi on kaikkien Tershine-tuotteiden maahantuoja, jakelija ja jälleenmyyjä, joita voit tilata täältä verkkokaupasta.