TERSHINE BILVÅRDSPRODUKTER
Tershine är ett svenskt varumärke som tillverkar högkvalitativa bilvårdsprodukter för utvändig och invändig rengöring av fordon. Tershine har lång erfarenhet inom bilvård och är idag en av Sveriges mest sålda.
TERSHINE BILVÅRDSPRODUKTER
Tershine ställer otroligt höga krav på sina produkter för att du som användare ska bli riktigt nöjd med slutresultatet och deras produkter ger en glans som är något utöver det vanliga.

NYHETER

Bilvård och fordonsvård

Att ta hand om bilen eller fordonet (motorcykel, fyrhjuling, snöskoter, båt, lastbil, traktor) på rätt sätt förlänger både livslängden och håller uppe värdet på ditt fordon. Hos oss hittar du allt du behöver för att vårda ditt fordon. Den mesta smutsen går faktiskt att ta bort själv och med våra produkter kan du även utföra lackskyddet själv. Kolla igenom våra videor och läs instruktionerna för varje produkt noga, så får du garanterat ett bra resultat.

Tillbehör som underlättar tvättning

Du lyckas mycket bättre med tvättning och rengöring om du använder produkter av bra kvalitet. Dessutom går det mycket mindre medel vilket sparar pengar. Vi har borstar, spray pumpar för både alkalisk och petroleumbaserad rengöring mm.