Refresh – Fiber Wash 500 ml

12,90 

Refresh – Fibre Wash on mikrokuitupesuaine, joka on erityisesti kehitetty puhdistamaan mikrokuituliinoja ja pesuhanskoja hellästi ja tehokkaasti. Liuottaa rasvan, vahan jne. Toimii myös keraamisen pintasuojan levittämisessä käytettävien liinojen pesuun, esim. Refract – Quick Coat. Toimii erinomaisesti kiillotustyynyjen, vaha applikaattorien tai muiden “tyynyjen” puhdistamiseen.

Noin 5-10 ml per kilo mikrokuitua. Kaadetaan pesukoneen pesuainelokeroon tai sitä voidaan käyttää sellaisessa “pallossa” pesukoneessa myös.

Koko: 500 ml

Tuotetunnus (SKU): 2133 Osastot: , ,

Kuvaus

Noin 5-10 ml per kilo mikrokuitua (lähempänä 10 kun 5 on meidän suositus). Yksi korkki on 10 ml, joten siinä hyvä lähtökohta. Kaadetaan pesukoneen pesuainelokeroon tai sitä voidaan käyttää sellaisessa “pallossa” pesukoneessa myös.

 

VAARA: Aiheuttaa vakavia silmävaurioita. Säilytettävä lasten ulottuvilta. Pidä pakkaus tai etiketti lähettyvilläsi jos tarvitset sairaanhoitoa. Käytä suojahanskoja, suojavaatteita, silmäsuojaa, naamasuojaa.

SILMIEN ALTISTUMINEN: Huuhtele varovasti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit jos ovat helposti poistettavissa. Jatka huuhtelua. Ota välittömästi yhteyttä MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN / Lääkäriin.

Sisältö ja säiliö luovutetaan valtuutetulle jätteenkäsittelylaitokselle.

SISÄLTÄÄ: <5% anionisia tensidejä. 5-15% nonionisia tensidejä.

Lisätiedot

Paino 0,6 kg (kilogramma)