Magnify wax

59,90 

Magnify wax on purkkivaha, joka sisältää aitoa carnaubaa, korkean suorituskyvyn polymeerejä ja Plated Silica Powder -jauhetta (vanhan koulun tapaan, jossa keraamisia ominaisuuksia). Vahalla on täyteominaisuuksia pienempiä naarmuja varten ja se antaa maagisen kiillon sekä hydrofobisen ja vettähylkivän pinnan. Vaha on erittäin runsas ja sitä menee vain noin 5-10 ml normaalikokoiselle autolle, eli purkki riittää 10-20 autolle.

Tuotetunnus (SKU): 2130 Osastot: , ,

Kuvaus

Ennen käyttöä lue alla olevat ohjeet tai katso video.

Vaha on todella helppo levittää ja voit rauhassa levittää vahan koko ajoneuvoon ennen pois pyyhkimistä.

  1. Pese ajoneuvo tavalliseen tapaan ja kuivaa pinta, älä käytä suihketuotteita kuten Refract tai Apex + ennen vahan levittämistä.
  2. Levitä ohut kerros valinnaisella applikaattorilla (noin 5-10 ml normaalikokoiselle autolle). Voit hyvin levittää kaikki auton pinnat kerralla.
  3. Pyyhi huolellisesti, mieluiten kahdella liinalla. Suosittelemme pörröistä liinaamme, mutta tietysti se on mahdollista myös muiden mikrokuituliinojen kanssa.
  4. Istu alas ja nauti “glossy glossin tulevaisuudesta” 🙂

Jos haluat työstää täyteaineominaisuuksia, voit levittää paksumman kerroksen ja antaa kaiken kuivua hieman kauemmin. Olemme testanneet 5 minuutista 2 tuntiin ennen kuin vaha pyyhitään pois pinnalta, mutta kokeile rohkeasti itse mistä pidät eniten. Siitä huolimatta tuote on erittäin helppo levittää.

Maksimaalisen kestävyyden saavuttamiseksi ajoneuvon tulee olla sisätiloissa muutaman tunnin ajan levityksen jälkeen (mieluiten yön yli). Halutessasi on hyvä puhdistaa pinta meidän Prime – Panel Wipellä ennen levitystä, mikä lisää vahan kykyä sitoutua pintaan, mutta ei tietenkään pakollinen.

Jos vaha tuntuu hieman pehmeältä, jätä kansi auki yön yli, niin se jähmettyy taas.

Tietysti vahaa voi päällystää Apex+ tai Refractillä, mutta tee tämä mieluiten seuraavassa pesussa tai anna ainakin kovettua vähintään 12 tuntia.

Lisätiedot

Paino 0,2 kg (kilogramma)

Saatat myös pitää...