Vision+ Glass Cleaner Coating 500 ml

17,90 

Vision+ on lasin puhdistusaine ihanalla marjojen ja hedelmien tuoksulla. Voi käyttää kaikilla lasipinnoilla, jättää tarttumattoman ja kiiltävän pinnan. Voi huoletta käyttää ulko-ja sisäpuolen pesuun. Soveltuu erinomaisesti kotikäyttöön (suihkuseinät, peilit, ikkunat jne).

Tuotetunnus (SKU): 2116 Osastot: , ,

Kuvaus

Ennen käyttöä lue alla olevat ohjeet tai katso video.

  1. Ravistele tuotetta ennen käyttöä.
  2. Suihkuta mikrokuituliinalle tai suoraan lasipinnalle.
  3. Pyyhi liinalla ja käännä liina kuivataksesi pois.
  4. Nauti kiillosta ja veden hyljinnästä 🙂

Vision+ jättää ikkunaan tehokkaan vedenhylkivän pinnan, joka auttaa pitämään ne puhtaana pidempään ja säästät pyyhkimiä ja näkyvyys paranee.

Erittäin helppokäyttöinen, suihkuta liinalla, levitä ja pyyhi. Muista kääntää liina ja pyyhi pinta (puhdistaaksesi kunnolla). Koska Vision+ jättää jälkeensä pinnoitteen, voi joissain tilanteissa olla helpompaa pitää puhdas liina vieressä ja pyyhkiä se pois. Koska se on todella superrikas, avainsana on ”vähemmän on enemmän”.

Osta rohkeasti lasiliina tai yleisliina, sillä se tekee työstä sujuvaa ja helppoa ja saa lasin puhtaaksi ja hienoksi. Kaksinkertaiset liinat ovat parempia, riippumatta tuotteesta.

 

VAROITUS: Aiheuttaa vakavaa silmän ärsytystä. Säilytä lasten ulottumattomissa. Pidä pakkaus tai etiketti lähettyvilläsi jos tarvitset sairaanhoitoa. Pese kätesi huolellisesti käytön jälkeen. Käytä suojahanskoja, suojavaatteita, silmäsuojaa, naamasuojaa.

SILMIEN ALTISTUMINEN: Huuhtele varovasti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit jos ovat helposti poistettavissa. Jatka huuhtelua. Jos silmien ärsytys jatkuu: ota yhteyttä lääkäriin. Sisältö ja säiliö luovutetaan valtuutetulle jätteenkäsittelylaitokselle.

SISÄLTÄÄ: <5% %: anionisia tensidejä, nonionisia tensidejä. Säilöntäaineet: Sodium–Hydroksimetyyliglysinaatti. Tuoksu: 3,7- dimetyyli-6- okteeni-ol (dl-citronellol), etyyli acetate, 1,8- kineolin, Limonene, linalooli, antraniilinen happo: metyyliesteri, 4-tertbutyylisykloheksyyli acetate. Propaani-2-ol;2- Butoksietanoli

 

Lisätiedot

Paino 0,6 kg (kilogramma)

Video