Repel – Clear View 100 ml

5,90 

Repel – Clear View on lasipesunesteen lisäaine, joka tekee ikkunasta puhtaamman ja saa hyvän vedenpoiston, mikä helpottaa ajamista huomattavasti sateella. Edut ovat että pesunestettä kuluu vähemmän ja ikkuna pysyy puhtaana pidempään ja tietysti paljon helpompi ajaa sateessa ilmaantuvan hydrofobisen vaikutuksen ansiosta. Peittää jossain määrin myös itse lasinpesunesteen tuoksun ja antaa kevyen “metsämarja tuoksun”.

Koko: 100 ml

Tuotetunnus (SKU): 2134 Osastot: , ,

Kuvaus

  1. Kaada koko pullo (100ml) täysinäiseen lasinpesuneste säiliöön.
  2. Käytä lasinpesua ihan normaalisti
  3. Jep, ei ollut sen vaikeampaa 🙂

100 ml on tarkoitettu 4-5 litralle lasinpesunestettä, mutta olemme huomanneet sen toimivan myös pienemmällä ja suuremmalla määrällä, eli voit halutessasi testata ensin esim. puolella pullolla jne.

Suunniteltu ensisijaisesti kevään/kesän/syksyn käyttöön, mutta toimii todella hyvin myös kylmissä olosuhteissa!

 

VAARA: Ärsyttää ihoa. Aiheuttaa vakavia silmävaurioita Säilytettävä lasten ulottuvilta. Pidä pakkaus tai etiketti lähettyvilläsi jos tarvitset sairaanhoitoa. Käytä suojahanskoja, suojavaatteita, silmäsuojaa, naamasuojaa.

IHON ALTISTUMINEN: Pese runsaalla vedellä usean minuutin ajan.

SILMIEN ALTISTUMINEN: Huuhtele varovasti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit jos ovat helposti poistettavissa. Jatka huuhtelua. Ota välittömästi yhteyttä MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN / Lääkäriin.

Sisältö ja säiliö luovutetaan valtuutetulle jätteenkäsittelylaitokselle.

SISÄLTÄÄ: Organo Modifioitu di kvaternaarinen polydimetyylisiloksaani. Säilöntäaine: Sodium – Hydroksimetyyliglysinaatti.

Lisätiedot

Paino 0,11 kg (kilogramma)