Dissolve – Kylmärasvanpoisto 5 L

49,90 

Dissolve on aromiton kylmärasvan poistoaine (lähes tuoksuton), joka liuottaa tehokkaasti asfaltin, öljyn ja muun öljypohjaisen lian. Voidaan levittää sekä märille että kuiville pinnoille.

Tuotetunnus (SKU): 2118 Osastot: , , ,

Kuvaus

Ennen käyttöä lue alla olevat ohjeet tai katso video.

  1. Levitä tasaisesti pinnan päälle (normaalisti kahvoista alaspäin).
  2. Anna vetäytyä muutaman minuutin.
  3. Huuhtele alhaalta ylöspäin.
  4. Aloita pesuprosessin seuraava.

Dissolve koostuu ystävällisemmästä (sytyttömästä) seoksesta, joka minimoi vaurioiden tai ongelmien riskin. Tämä tarkoittaa, että se voi ja pitää antaa vaikuttaa hieman pidempään kuin monet muut valmisteet, etenkin kylmissä lämpötiloissa. Tehokkuus ei tietenkään siitä syystä ole heikompi.

Ps. Voidaan tietysti käyttää esim. moottorin pesuun jne. (anna vaikuttaa n.15 min). Parhaan vaikutuksen saavuttamiseksi Extractia tulee käyttää myös Dissolven päälle vaiheen 2 jälkeen.

Jos asfaltilla on todella pinttyneitä pisteitä, jotka eivät katoa, voit käyttää Prime – Panel Wipeä, joka poistaa ne loistavasti.

 

VAROITUS: Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin. Toistuva altistus voi aiheuttaa ihon kuivumista tai halkeilua.

JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN /l ääkäriin. Ei saa oksennuttaa. Älä altista tuotetta kuumuudelle / kipinöille / avotulelle. Tupakointi kielletty. Varastoi lukitussa tilassa. Säilytä lasten ulottumattomissa.

Sisältö ja säiliö luovutetaan valtuutetulle jätteenkäsittelylaitokselle.

SISÄLTÄÄ: hiilivetyä, C11-C14, N-alkalit, isoalkalit, sykliset <2%, aromaattiset hiilivedyt <5%, alifaattiset hiilivedyt> 30%.

Lisätiedot

Paino 5,4 kg (kilogramma)
Koko

5 litraa

Video