Apex+ Gloss Booster 500 ml

24,90 

Apex+ tuote on kehitetty fokusoimaan kiillon maksimointiin. Apex+ luo uskomattoman lämmön ja syvyyden kaikille pinnoille, mutta erityisesti kun sitä käytetään yhdessä Refract tai Magnify tuotteiden kanssa, niin kiilto näyttäytyy parhaiten.

Tuotetunnus (SKU): 2106 Osastot: , ,

Kuvaus

Ennen käyttöä lue alla olevat ohjeet tai katso video.

  1. Pese auto Purify/S shampoolla.
  2. Käytä kuivalle tai märälle pinnalle, joko suoraan tai mikrokuituliinalla.
  3. Kuivaa korkealaatuisella kuivausliinalla.
  4. Peruuta ja näe mahtava lämpö ja ”3D-tunne” jonka Apex+ luo.

Voidaan käyttää kuivauksen tukena. Jos aiot käyttää tuotetta heti Refractin jälkeen, anna Refractin kovettua 12 tuntia ennen Apex+ tuotteen levittämistä.

Toimii kaikissa olemassa olevissa suojatyypeissä ja tietysti myös itsenäisenä tuotteena, mutta tietysti parasta, jos käytät “kovempaa” suojausta (esim. Refract).

Kuulostamatta liian sumealta, se luo maaliin valtavan upean 3D-tuntuman ja syvyyden, kuvittele tunne todella hyvästä klassisesta Carnuba-vahasta. Erittäin helppo levittää ja epäonnistumisen riski on enemmän tai vähemmän olematon! Mahtavaa kun voi poistaa vesitahroja tai “läikkiä”, joita voi esiintyä tiettyjen keraamisten tuotteiden kanssa. Biohajoava eikä sisällä voimakkaasti fluorattuja aineita (PFAS)! Toimii hyvin myös matta pinnoilla ja teippauksilla (wrapper).

 

VAROITUS: Aiheuttaa vakavaa silmän ärsytystä. Pese kätesi huolellisesti käytön jälkeen. Käytä suojahanskoja, suojavaatteita, silmäsuojaa, naamasuojaa.

SILMIEN ALTISTUMINEN: Huuhtele varovasti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit jos ovat helposti poistettavissa. Jatka huuhtelua. Jos silmien ärsytys jatkuu: ota yhteyttä lääkäriin.

Sisältö ja säiliö luovutetaan valtuutetulle jätteenkäsittelylaitokselle.

SISÄLTÄÄ: <5% nonionisia tensidejä, ionisia tensidejä. Säilöntäaineet: Sodium – Hydroksimetyyliglysinaatti. Tuoksu: Parfyymi, Citronello, Butyylifenyyli Metyylipropionaali, Linalool – etyleeniglykolimonobutyylieetteri.

Lisätiedot

Paino 0,6 kg (kilogramma)