Purify S+ Shampoo 5 L

129,90 

Purify S+ on niin sanottu keraaminen shampoo vihreän omenan tuoksulla, joka puhdistamisen lisäksi antaa massiivisen kiillon ja suojaavan vettähylkivän kalvon. Täydellinen sinulle joka haluat helposti pintasuojata ajoneuvosi ilman turhaa tuhertamista tai vahvistaa jo olevaa suojaa.

Sekoitussuhde 1:250-1:500. 500 ml riittää 13-25 autopesuun.

Tuotetunnus (SKU): 2129 Osastot: , , ,

Kuvaus

Ennen käyttöä lue alla olevat ohjeet tai katso video.

  1. Täytä ämpäri haalealla vedellä ja kaada tilkka ainetta sekaan. Sekoitussuhde 1:250–1:500 (2-4 korkkia per 10 L vettä).
  2. Vaahdota aine painepesurilla (toista tarpeen vaatiessa).
  3. Vedä pesukäsineellä tai mikrokuituliinalla suorin vedoin ajoneuvon pinnan päälle.
  4. Huuhtele ja kuivaa korkealaatuisella kuivausliinalla.
  5. Nauti eeppisestä kiillosta.

Tämä on mahtava tuote silloin, kun et jaksa käyttää Refractia ja kaikkia vaiheita tai jos haluat vain säilyttää olemassa olevan suojasi, kuten Magnify tai Refract. Se antaa todella hyvän vedenpoiston jopa täysin kuolleille pinnoille ja jos alla on jo suoja, se tehostaa sitä huomattavasti. Tämä on täydellinen tuote osittain aloittelijoille, mutta myös meille “hardcore-pesureille”, kun koemme että kaikkiin pesuvaiheisiin ei tahdo aika riittää. Tämä on pieni “kaikki samassa pullossa” kompromissi, mutta tämä on todella uusi suosikki! Helppokäyttöinen ja antaa superkivan lopputuloksen. Voidaan käyttää rohkeasti wrap/ppf ja myös mattapinnoilla. Mainio myös veneessä, matkailuautossa / vaunussa, vesiskootterissa, siis se toimii enemmän tai vähemmän kaikessa.

Voidaan käyttää myös pesuainevaahdottimessa, jossa tuttuun tapaan niin monet erilaiset tekijät astuvat peliin, joten voit vapaasti pyrkiä oikean sekoitussuhteen saavuttamiseen. Muista puhdistaa huolellisesti rasvanpoistoaineilla ennen käyttöä, sen jälkeen suihkutusta ja anna imeytyä jonkin aikaa ennen kuin huuhtelet pois.

Viimeisenä keinona voit itse laimentaa tuotetta vedellä ja käyttää wet coat tyyppisenä, sekoita tyhjään pulloon ja suihkuttaa puhtaalle pinnalle ja huuhtele pois kuten Refract tuote.

 

VAROITUS: Ärsyttää ihoa. Voi aiheuttaa allergisen reaktion ihoon. Aiheuttaa vakavia silmävammoja. Pitkäaikaisia haitallista vaikutuksia vedessä eläville organismeille. Säilytä lasten ulottumattomissa. Pidä pakkaus tai etiketti lähettyvilläsi jos tarvitset sairaanhoitoa. Käytä suojahanskoja, suojavaatteita, silmäsuojaa, naamasuojaa.

IHON ALTISTUMINEN: Pese käyttäen runsaasti vettä.

SILMIEN ALTISTUMINEN: Huuhtele varovasti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit jos ovat helposti poistettavissa. Jatka huuhtelua. Ota välittömästi yhteyttä MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN.
Sisältö ja säiliö luovutetaan valtuutetulle jätteenkäsittelylaitokselle.

SISÄLTÄÄ: 5-15% amfoteerisiä tensidejä, 5-15% anionisia ja nonionisia tensidejä, 5-15% katatonisia tensidejä, aminofunktionaalinen siloxane. Säilöntäaineita: sodium – natriumhydroksimetyyliglysinaatti. Tuoksu: Parfyymi, HexylCinnamal; 1-propanaminium, 2-hydroxy-n(2-hydroxpropyl)-n, n-dimethyl-, esters rasvahapoilla, C18 tyydyttymätön, mmesulfates; 1-propanaminium, 3-amino-n-(carboxymethyl)-n, N-dimethyl, N-coco acyl derivs, hydroxides, suola; amides, C8-18, C18-tyydyttämätön. UFI: DK50-20N8-300E-U6KP.

Lisätiedot

Paino 5,4 kg (kilogramma)
Koko

5 litraa

Video