Magnify – Coating V2

99,90 

Magnify – Coating on keraaminen pinnoite, joka on tehty kenen tahansa levitettäväksi aiemmasta osaamisesta riippumatta. Magnify jättää maagisen kiillon ja tarjoaa erittäin pitkäkestoisen suojan, joka kestää sekä kemikaaleja että luonnon elementtejä (18-36 kuukautta olosuhteista riippuen). Voidaan levittää lakalle, vanteille, muoville, lasille, gelcoatille, metalleille jne. 30 ml riittää noin 2-3 täysikokoiseen autoon. Täysin vapaa voimakkaasti fluoratuista aineista ja VOC-yhdisteistä (volatile organic compound).

Tuotetunnus (SKU): 2234 Osastot: , ,

Kuvaus

Ennen käyttöä lue alla olevat ohjeet tai katso video.

  1. Pese ajoneuvo erittäin perusteellisesti kaikilla kemikaalisilla vaiheilla; kylmä rasvanpoisto, emäksinen/alkalinen ja lentoruoste.
  2. Valmistele pinta panel wipe tuotteella (mieluiten meidän omaa Primea), jotta pinnoitesuoja tarttuu kunnolla pintaan. Paras kestävyys saavutetaan kiillotetulla pinnalla, mutta voidaan levittää myös puhtaalle esikäsitellylle pinnalle.
  3. Levitä pieni määrä mokkaliinaan, jonka olet kehrännyt lohkopalan ympärille ja levitä suorin vedoin. Vaihda mielellään puhtaaseen ja tuoreeseen liinaan muutaman paneelin jälkeen.
  4. Anna kuivua noin 10-20 minuuttia (lämmöstä, kosteudesta jne. riippuen). Aloita aina yhdestä paneelista ja testaa tulosta.
  5. Pyyhi puhtaalla ja mieluiten uudella mikrokuituliinalla.
  6. Parhaan kestävyyden saavuttamiseksi, anna kovettua 12 tuntia ennen ajoneuvon kosketusta veden kanssa. Parhaan käyttöiän takaamiseksi ajoneuvo kannattaa pysäköidä esimerkiksi autotalliin yöksi.
  7. Ota muutama askel taaksepäin ja nauti eeppisestä kiillosta, joka lisääntyy tuotteen kovetessa.

Jättää maagisen kiillon, joka nostaa ajoneuvosi uudelle tasolle ja saa pinnoitteen todella näyttäytymään kunnolla. Yhdessä erittäin pitkäkestoisen suojan kanssa, joka kestää sekä kemikaaleja ja luonnon elementtejä (kesto 18kk+, ei ole valmiita mittausstandardeja kestävyydelle. 18-36kk olosuhteista riippuen.)

Tämän tyyppinen tuote vaatii mahdollisimman puhtaan pinnan maksimaalisen kestävyyden ja kiillon saavuttamiseksi. Aloita aina pienemmällä pinnalla ja katso kuinka tuote toimii juuri sinun lakallasi. Älä myöskään käytä tuotetta, jos se on erittäin kuuma tai kostea ilma. 

 

VAROITUS: Ärsyttää voimakkaasti ihoa ja silmiä. Pitkäaikaisia haitallista vaikutuksia vedessä eläville organismeille. Säilytä lasten ulottumattomissa. Pidä pakkaus tai etiketti lähettyvilläsi jos tarvitset sairaanhoitoa. Älä hengitä pölyä / höyryjä / kaasuja. Käytä suojahanskoja/suojavaatteita/silmäsuojaa/naamasuojaa. Pese kädet, kasvot ja käsivarret huolellisesti käytön jälkeen. Vältä päästämistä ympäristöön.

JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Ota välittömästi yhteys MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN/lääkäriin. EI saa oksennuttaa.

JOS KEMIKAALIA JOUTUU IHOLLE: Riisu saastunut vaatetus välittömästi. Huuhdo iho vedellä useita minuutteja. Poista mahdolliset piilolinssit jos ovat helposti poistettavissa. Jatka huuhtelua. Ota välittömästi yhteyttä MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN / Lääkäriin.

Saastunut vaatetus on pestävä ennen seuraavaa käyttökertaa. Sisältö ja säiliö luovutetaan valtuutetulle jätteenkäsittelylaitokselle.

SISÄLTÄÄ: Organopolysilatsaani, 2-butoksietyyliasetaatti.

Lisätiedot

Paino 0,15 kg (kilogramma)

Video