Refract – Ceramic Quick Coat 500 ml

29,90 

Refract V2 -Ceramic Quick Coat on keraaminen pinnoitesuoja, joka antaa täydellisen kiillon ja suojan (m.l. UV). Lisäksi massiivinen määrä vettähylkivää pintaa (pinnoitesuoja light). Se on tarkoitettu ensisijaisesti kuiville autoille mikrokuituliinalla, mutta toimii tietysti myös kuivaustukena ja märkäpinnoitteena. Kun käytät tuotetta märkäpinnoitteena, painopesurilla huuhtelu on tarpeen.

Tuotetunnus (SKU): 2104 Osastot: , ,

Kuvaus

Ennen käyttöä lue alla olevat ohjeet tai katso video.

Suositeltava menetelmä on levittää kuivaan autoon!

  1. Käsittele autoa kaikilla konsteilla, kylmärasvan poisto, lentoruoste ja emäksinen.
  2. Pese auto Purify S tai Purify shampoolla ja huuhtele.
  3. Kuivaa korkealaatuisella kuivausliinalla.
  4. Suihkuta 1-2 suihkausta mikrokuituliinaan ja käsittele paneeleittain, käännä liinaa ja pyyhi pois joka paneelin jälkeen. Tuote voi huoletta vetäytyä muutaman sekunnin ennen pois pyyhkimistä ja täten irtoaa entistä helpommin.
  5. Ota muutama askel taaksepäin ja nauti eeppisestä kiillosta, joka kasvaa ensimmäisten tuntien aikana.

Refract tuote luo pinnoitteen valtavan upean syvyyden ja 3D-tunteen, joka kestää olosuhteista riippuen parista viikosta muutamaan kuukauteen. Ei sisällä voimakkaasti fluorattuja aineita, mikä tekee siitä ystävällisemmän ihmisille ja ympäristölle, mikä on epätavallista tämän tyyppisille tuotteille! Biohajoava..

 

VAROITUS: Voi olla tappavaa nieltynä ja joutuessaan hengitysteihin. Pidä pakkaus tai etiketti lähettyvilläsi jos tarvitset sairaanhoitoa. Säilytä lasten ulottumattomissa.

JOS KEMIKAALIA ON NIELTY: Ota välittömästi yhteyttä MYRKYTYSTIETOKESKUKSEEN / Lääkäriin. Älä aiheuta oksentamista. Sisältö ja säiliö luovutetaan valtuutetulle jätteenkäsittelylaitokselle.

SISÄLTÄÄ: Hiilivetyä, C11-C12, isoalkaani, <2% Aromaatteja, Hiilivetyä C11-C13; isoalkaani, <2% Aromaatti, Hiilivetyä C11-C14, isoalkaani, sykliset yhdisteet, UFI: 3U50-K0QF-000W-T7AV

Lisätiedot

Paino 0,6 kg (kilogramma)

Video